Samsung W960 AMOLED 3D – primul telefon cu ecran 3D

Era doar o chestiune de timp până la apariția primului telefon cu ecran 3D din lume și faptul că Samsung W960 3Dacesta este produs de către Samsung poate fi considerat cu greu o surpriză din moment ce compania din Corea de Sud este unul dintre liderii monitoarelor și televizoarelor 3D. SCH-W960 AMOLED 3D nu necesită ochelari speciali pentru perceperea senzației 3D dar va fi disponibil doar pe piața sud-coreană (norocoșii).

Telefonul este echipat cu un ecran capacitiv AMOLED cu rezoluție WQVGA, cameră foto cu auto-focus de 3,2 Megapixeli, suport 3G cu HSPA, tuner TV, Bluetooth și slot microSD, interfața folosită fiind Samsung TouchWiz 2.0. De asemenea există o tastă 3D rapidă pentru pornirea sau oprirea modului 3D după bunul plac al utilizatorului. Lansarea acestuia este programată a avea loc în trimestrul doi al acestui an.

Dispozitivele ultraportabile și proiectoarele sunt probabil ultimele frontiere unde tehnologia de afișare 3D nu a pătruns încă dar stați liniștiți prieteni, pentru că și aceste granițe vor fi cucerite curând.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.