Toata saga Războiul Stelelor povestită cu Lego în mai puțin de 3 minute

Să ridice mâna sus cei care nu sunt de acord că Lego sunt cele mai mișto jucării din toate timpurile. Buuun… acum cu cealaltă mână faceți click aici pentru a vă delecta cu ceva mai pe gustul vostru. Pentru ceilalți care ați mai rămas pe pagina asta să continuăm: combinația oameni din Lego care joacă rolul unor personaje din filme și apar pe YouTube este perfectă pentru smulgerea unui zâmbet (mai ales dacă ai avut o zi naspa).

Așa că, afundă-te în scaun și bucură-te de saga care i-a luat lui George Lucas 6 episoade a câte 2 ore episodul  să ne-o povestească (în total vreo 12 ore sau 720 de minute de film – am făcut și înmulțirile pentru tine, doar ți-am spus să te relaxezi) rezumată în 2 minute și 13 secunde cu figurine Lego.

Clipul de mai sus a fost încărcat pe YouTube recent (aparent traversăm în prezent zilele Star Wars?!) și a strâns deja peste 100.000 de vizualizări. Acum, dacă și filmele adevărate ar fi la fel de scurte și condensate, poate aș reuși și eu să văd mai multe.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.