Windows 7 își șterge salvările făcute cu Sytem Restore după restartare

Windows 7 logoMai mulți utilizatori au sesizat Microsoft despre următorul scenariu: în cazul în care calculatorul este repornit după instalarea unei aplicații noi sau a unui driver, Windows 7 pur și simplu șterge salvările de siguranță făcute cu System Restore, fără să avertizeze utilizatorul. Ștergerea acestor salvări este suspectată că se întâmplă în timpul secvenței de bootare în care este afișat textul „Starting Windows” când sistemul pare că se blochează deși led-ul roșu care indică activitate pe HDD este aprins continuu sau pâlpâie. Dacă nu știi ce înseamnă System Restore Points, nu te îngrijora prea tare pentru că problema nu este una critică. Deși ar putea deveni în cazul în care te bazezi pe el și descoperi cu stupoare că acesta nu mai funcționează. Descrierea mai multor simptome precum și câteva proceduri manuale de rezolvare a problemei le găsești pe Microsoft Answers în discuția asta. Dacă te-ai lovit de aceeași problemă și nu te descurci cu limba engleză, lasă un comentariu și poate facem un tutorial cu poze în care să prezentăm modurile de soluționare a chestiunii.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează




Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.