Lopata militară chinezească face de rușine briceagul elvețian Victorinox

Cei mai bătrâni care au făcut armata își amintesc cu siguranță de lopata Lineman care avea două funcții; lopată și târnăcop. Lopata multifuncțională din dotarea armatei chineze face să pălească de rușine biata lopată Lineman putând fi pe lângă lopată și târnăcop următoarele: săpăligă, rangă, ciocan, ruletă, fierăstrău, topor, foarfece, desfăcător de conserve, desfăcător de sticle, vâslă, piolet, ancoră, unealtă de autoapărare și dacă urmărești clipul publicitar sigur vei descoperi și alte întrebuințări.

Pe mine m-au convins că unealta este mai versatilă decât briceagul Victorinox Secure Pro USB, care nu e nici ăsta de ici de colo…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

 1. andrei spune:

  dar de lopata multifunctionala cu usb de 128GB ce zici? =)))) e doar o fantezie…sper sa nu auda baietii aia cu ochii mici ca poate fura ideea =))) lopata cu gps, wi-fi, pedale si play station =))))

  • Coțofana spune:

   Stai liniștit că nu ar fi nevoie să se obosească pentru a ne fura ideea. Le-o vom servi noi pe tavă când mergem la ei să o producem acolo că e mai ieftin! Iar dacă noi am vinde produsul finit cu 100 de Euro, în cel mult o lună ar scoate ei o copie la prețul de doar… 9,99 Euro :)

  • alex spune:

   mai poate pune in coada de la lopata un memory stick,o busola,poate face coada telescopica sa poti sa vaslesti si o canoe,un laser pointer,mouse wireless (ce tare ar fi sa dai dublu click cu lopata) :P toate minunile

 2. Cali Vita spune:

  Pai pleaca chinezii doar 0,1% la munca cu lopata in Italia sa sapre santuri si cuceresc tara,
  Si mai trebuie sa lase femeii de acasa o lopata cand pleaca barbatii in armata, si ele vor sti cum sa foloseasca coada.

 3. jogo spune:

  super tare, japonezii astia…destul de simpla si extrem de eficienta

 4. babu spune:

  japonezi???
  japonezi daca face lopata universala, ii va rupe pe chinezi, ca astia lucreaza componente electronice, asa ca japonezi vor face lopata sa aibe cel putin telecomanda sa sape singura, iar coada lopetii sa vibreze ! nui asa @Cali Vita ??

 5. Marius spune:

  Cred ca deja o vand japonezilor si americanilor pe bani buni. Daca este si de calitate, sa nu se toceasca repede, sa nu se strice usor, atunci si-au facut un produs extraordinar.

 6. catalin spune:

  Bine ca nu au dat cozii o folosire multifunctionala !!!!!

 7. Bil spune:

  Este super. Imi place.

 8. villy spune:

  Buna ziua,
  As dori sa aflu unde pot comercializa o astfel de lopata infanterie chinezeasca
  Multumesc

 9. villy spune:

  Buna ziua,
  As dori sa stiu de unde pot sa achizitionez o lopata infanterie chinezeasca
  Multumesc

 10. villy spune:

  as dori sa cumpar o lopata chinezeasca

 11. villy spune:

  doresc sa cumpar o astfel de lopata

 12. villy spune:

  doresc sa achizitionez o astfel de lopata


Pingbacks

 1. [...] Bineînțeles că un produs Victorinox nu ar fi complet dacă nu ar oferi funcționalități multiple. Așa că, acest stick USB de 1TB va fi lansat într-o versiune de briceag și foarfece și una fără niciun fel de unelte ascuțite în ideea de a nu-ți fi confiscat stick-ul de 1TB de către securitatea aeroportului. Disponibilitatea acestuia a fost anunțată cu ocazia CES 2012 inclusiv cu un preț pe măsură. Oricum, elvețienii de la Victorinox mai au de lucru până când vor putea fi capabili să lanseze o sculă care să concureze cu celebra de acum lopată militară chinezească multifuncțională. [...]


Trackbacks

 1. bagamare.ro spune:

  Lopata militară chinezească face de rușine briceagul elvețian Victorinox…

  Cei mai bătrâni care au făcut armata își amintesc cu siguranța de lopata Lineman care avea două funcții; lopată și târnăcop. Lopata multifuncțională din dotarea armatei chineze face să pălească de rușine biata lopată Lineman putând fi pe lângă lopată ș…

Comentează




Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.