Windows Phone 7 va avea un Office excelent!

windows phone 7 logoSau cel puțin așa rezultă din urmărirea celor două clipuri demo apărute pe YouTube. În primul clip ne sunt arătate la lucru aplicațiile de email și calendarul (cu mențiunea că deschiderea unui fișier PowerPoint atașat la un email, editarea acestuia și trimiterea înapoi la expeditorul mailului este un truc bestial) în timp ce al doilea clip aprofundează Office hub, cu o scurtă prezentare a editorului Word – care este, așa cum te-ai putea aștepta de la Windows Phone 7 – curat și aproape fără interfață grafică – de altfel, în ton cu restul platformei.

Iată și clipurile cu pricina:

Îndrăznesc să afirm că suportul real pentru suita Office ar putea fi un element diferențiator esențial în favoarea Microsoft ajutându-l astfel să se impună în fața platformelor competitoare reprezentate de Android și Apple (iPhone & iPad).

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.