Newsight: monitor de 70 inchi 3D fără ochelari

Deși nu există în prezent prea multe detalii, se pare că acest model a fost lansat de către firma Newsight la Expoziția Finetech din Japonia. Marea noutate nu este numărul de inchi ai diagonalei, pentru că au mai fost anunțate și alte monitoare 3D cu această diagonală, ci faptul că acesta va afișa imagini 3D care vor putea fi percepute fără acei ochelari enervanți speciali.

70 inchi display 3D fără ochelari

Se spune că acest monitor folosește tehnologia barierelor de paralaxă, excelent descrisă de Coțofana în articolul ăsta.

Asta este o veste bună, pentru că eu sunt convins că televizoarele și monitoarele 3D nu vor deveni foarte populare până în momentul când nu vom mai avea nevoie de ochelari pentru a ne bucura de imagini tridimensionale.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Monitoare spune:

    Eu am un monitor de 22″ si mi se pare mare, cel de 70″ mi s-ar parea gigant

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.