Asus Eee Keyboard PC: în sfârșit disponibil

Asus Eee PC frontal view

Vă mai amintiți de articolul în care vă povesteam despre un calculator întreg înghesuit într-o tastatură puțin mai groasă, gen Commodore 64? Dacă nu, dați un click aici și vedeți despre ce este vorba.

Scriu din nou despre gadgetul ăsta (de fapt cred că mai corect ar fi să-i spun „calculatorul ăsta”) din cel puțin două motive:

  1. mi se pare o idee cel puțin ingenioasă chiar dacă nu originală (datorită inspirației evidente din modelul Commodore 64 – ciudat cum istoria știe să facă ce știe ea mai bine: să se repete…) și este posibil să aibă mare priză la public (sau nu);
  2. deși primul model a fost prezentat public în urmă cu 2 ediții CES (adică prin ianuarie 2009) perioadă în care au existat și câteva lansări oficiale amânate (care au dat apă la moară cârcotașilor), iată că în sfârșit Asus reușește să se țină de cuvânt și a început să livreze primele exemplare în SUA pentru suma de 599 dolari SUA (modelul de top).

Am inserat clipul oficial de prezentare a lui Asus Eee Keyboard PC și, sincer să fiu, mie îmi face cu ochiul minunăția:

Până și sloganul îmi place: „Tastatură stilată la exterior, PC isteț în interior

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.