Dell Lightning – smartphoneul (aproape) perfect

Logo actual DellCâteva smartphoneuri și tablet PC-uri interesante care urmează să fie lansate de către Dell spre sfârșitul lui 2010 au fost făcute publice (aparent fără acordul acestora). Dintre toate acestea, cel mai impresionant model este Dell Lightning, un superphone care va rula ultima creație în materie de sisteme de operare mobile a celor din Redmond, respectiv Windows Phone 7. De fapt acesta este singurul detaliu care mă împiedică să-i acord titlul de smartphoneul perfect (bineînțeles, în viziunea mea).

Specificațiile lui Dell Lightning sunt foarte promițătoare și includ, pe lângă procesorul Snapdragon de 1GHz, cei 512MB RAM, 1GB ROM și 8GB spațiu intern de stocare, un ecran OLED cu o diagonală de 4,1 inchi care este fabricat de Samsung (eu sper să fie SuperAMOLED) și o tastatură fizică QWERTY care culisează pe verticală. De asemenea scula mai are în dotare un chip GPS, radio FM, accelerometru gravitațional, port mini-USB, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală precum și un acumulator de 1400mAh. Aspectul multimedia este acoperit de o cameră foto cu rezoluția de 5MP, full DivX precum și suport pentru Flash și Silverlight. Dar specificațiile astea pălesc în fața designului. Uitați-vă și voi:

Sursa informațiilor și a imaginilor este Engadget.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Deși pare uneori cam supărat pe viață, de obicei se abține de la critici gratuite, preferând să publice cu preponderenţă analize obiective ale diverselor trenduri din IT. Cu toate că este o fire destul de agitată, totuși nu prea deschide gura decât când știe exact ce vorbește. După cum se poate vedea și din gravatarul lui, nu mai are toate țiglele pe casă... Umblă vorba prin sat că Şopârloiul şi TransMix ar fi una şi aceeaşi persoană.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.