Photoshop CS5 are și lipsuri

Să ridice mâna ăl de-a fost la ștrand sau la mare și nu a fost tentat măcar o dată să dezbrace cu privirea vreo zână într-un costum de baie care efectiv urla că nu este locul lui acolo, “resursele” tipei fiind mult prea îmbietoare pentru a merita să rămână ascunse. Pe de altă parte confratele Porumbel trâmbița nu demult abilitățile remarcabile ale noului Photoshop CS5 și zicea el acolo așa: în momentul în care un obiect dintr-o imagine este șters, Photoshop poate umple golul lăsat de acesta prin analizarea și extinderea elementelor existente în fundalul sau în jurul lui.

Acestea fiind spuse, devine foarte clar care este obiectul care ar trebui șters de pe care imagine, dacă e să dăm curs imaginației animate de hormoni a masculului feroce din noi. Oare cât de bine știe noul Photoshop să facă asta?

În mod evident băieții de la Adobe nu s-au gândit atât de departe și nu au optimizat tipul ăsta de operații, așa că rezultatul este total dezamăgitor:

Din păcate noul Photoshop nu știe să ne dezvăluie rotunjimile mult visate – ne arată în schimb ceva care seamănă cu orice altceva în afară de corpul unei femei și care în mod cert nu este de natură să activeze vreo urmă de plăcere în creierul nostru de masculi obsedați. Însă dacă există destui perverși în funcții de conducere prin Adobe poate CS6 o să știe să dezbrace femeile cu ceva mai mult talent decât actualul CS5 (îmi pot imagina chiar setări privitoare la detaliile pe care vrei să le vezi dedesubt :P ). Dar sincer, mai ales că sunt sceptic de felul meu, nu mi-aș pune mari speranțe în Adobe.

Iar pentru cei care chiar nu puteți dormi dacă nu vedeți ce are Olivia Munn de ascuns, Playboy este gata să vă arate:

Și oricât aș fi eu de urs bătrân și cârcotaș, adevărul adevărat este că fata are și poate, cum se vede și din clipul următor

Și cu asta am terminat, că risc să o dau în chestii prea grele pentru statutul meu de Bursuc. :P

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFun

Etichete:

Despre autor: A avut o copilărie nefericită, lucru care se pare că l-a marcat pe viață. E cel mai în vârstă din echipa IT4Fans și, după cum îi sugerează şi ID-ul, cârcotește (pertinent, sper) pe marginea problemelor sâcâitoare din zona IT-ului. Nu poți purta cu el nicio discuție fără să-ți verse în cap toate frustrările lui, dar cu toate astea e un fârtate de nădejde și nu te lasă la greu.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.