Opera Mini pentru Apple conduce detașat topul descărcărilor de pe Apps Store

În ciuda tuturor pronosticurilor care erau net în favoarea respingerii de către Apple a aplicației Opera Mini pentru iPhone, iată că cei din Cupertino au reușit să surprindă din nou pe toată lumea, acordând aviz favorabil browserului produs de compania norvegiană. O mişcare excelentă din punct de vedere al utilizatorilor de iPhone, iPod Touch și/sau iPad, pentru că, la doar câteva zile de la disponibilitatea acesteia prin intermediul lui Apps Store, Opera Mini a înregistrat un număr record de peste 1.000.000 descărcări, instalându-se confortabil pe prima treaptă a podiumului în topul celor mai populare aplicații gratuite descărcate în toate regiunile mapamondului.

Cu toate că varianta pentru platforma mobilă a navigatorului Safari este una excelentă, povestea asta ne sugerează că oamenii vor fi tot timpul interesați de alternative. Ai auzit asta, domnule Steve Jobs?

Inserez mai jos un printscreen care prezintă topul aplicațiilor gratuite de la Apps Store din diferite zone ale globului:

Apps Store top free downloads

credit: gadgeterija.net

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.