Quad Nvidia GTX 480: o nebunie scumpă și fierbinte

Da, este ceea ce se vede în poză. Patru reșouri plăci video EVGA cu Nvidia GTX 480 puse în SLI» . Este un experiment făcut de cei de la CyberPower, Inc., care au postat și niște fotografii pe Facebook.

Experimentul este interesant și în același timp cam scump – în România, de exemplu, o astfel de placă video costă cam 2100 RON  la ora actuală. Din păcate nu se cunosc prea multe informații. Se știe că au folosit o placă de bază tot de la EVGA care costă vreo 500$, cu chipset X58 și șapte sloturi PCIe (x16/x8) suportând până la 4 plăci video în SLI, dar performanțele video obținute sau modul în care au realizat răcirea plăcilor montate atât de înghesuit rămân încă necunoscute.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Scalable Link Interface: o denumire brevetată de Nvidia, identificând o soluție multi-GPU prin care sunt conectate împreună mai multe plăci video în scopul de a produce o singură imagine folosind resursele hardware ale tuturor plăcilor implicatePowered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by IT4Fans România. IT4Fans România said: Quad Nvidia GTX 480: o nebunie fierbinte @ http://ur.ly/9PF8 [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.