Google Earth ne arată fața oceanelor

Ne-am obișnuit ca în cursul peregrinărilor noastre virtuale prin Google Earth să evităm zonele albastre (unde nu prea aveam ce vedea) și să ne limităm la cele verzi/maro/gri (uscatul). Ei bine, băieții de la Google au dorit să ne extindă câmpul de explorare incluzând imagini și informații inclusiv de pe oceanele planetei.

Anul trecut toate oceanele au fost mapate 3D dar a durat ceva până când informațiile colectate au putut fi făcute accesibile în Google Earth. În acest scop Google a colaborat cu organizația Mission Blue a Sylviei Earle și cu încă peste o sută de alți parteneri pentru a putea pune la dispoziție cât mai multe informații despre oceanele planetei.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by IT4Fans România. IT4Fans România said: Google Earth ne arată fața oceanelor @ http://ur.ly/9uDR [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.