iPhone HD – următoarea generație de iPhone?

iphone collections galleryIată și o știre caldă venită direct din măruntaiele Zvonlandiei: următorul smartphone ce va fi lansat de Apple la 22 iunie 2010 se va numi iPhone HD și va avea următoarele caracteristici:

CPU din familia A4 (aceași familie de procesoare care echipează și iPadul);
- rezoluția ecranului va fi dublată la 960×640;
- va fi echipat cu o cameră foto/video pentru apeluri video;
- va suporta multitasking pentru aplicațiile instalate;

Digerați aceste informații (inclusiv data lansării) cu un grăunte de sare dar nu uitați că sursa acestora (Daring Fireball) are un record impresionant de zvonuri provenite din curtea interioară a celor din Cupertino, care s-au dovedit a fi reale.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.


Pingbacks

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by IT4Fans România. IT4Fans România said: iPhone HD – următoarea generație de iPhone? @ http://ur.ly/9mwl [...]

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.