Youtube indisponibil

Cine a încercat să intre pe Youtube astăzi (aproximativ începând cu ora 14:05 ora României) a constatat faptul că siteul nu este disponibil – eroarea comunicată de server a fost 500 Internal Service Error sau Http/1.1 Service Unavailable. În jurul orei 15:45 a fost restabilită funcționarea corectă.

Pe durata întreruperii filmele Youtube încapsulate în pagini web (embedded videos) au continuat să fie accesibile, deci problema i-a afectat doar pe utilizatorii Youtube care au intrat chiar pe site.

Bineînțeles că vestea a făcut valuri pe Twitter și Facebook, devenind rapid trending topic. Și cum Youtube nu obișnuiește să facă din astea, chiar a fost o veste, spre deosebire de întreruperile serviciului Twitter care aproape fac parte din cotidian.

Până în prezent Google nu a comunicat cauza întreruperii.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.