www.bagamare.ro a fost spart!!

Cine a avut curiozitatea să intre în noaptea asta (6 spre 7 decembrie) pe cunoscutul site de promovare a articolelor noi de blog http://www.bagamare.ro a dat cu stupoare peste următoarea scenă:

www.bagamare.ro a fost spart!

Nu scăpăm de teroriştii arabi/turci nici în spaţiul virtual? Ori s-au hotărât ăştia să dea atacul decisiv tocmai acum când suntem cel mai vulnerabili? Adică în aceste momente critice când România este o navă aflată în plină criză economică furtună, iar căpitanul (Traian Băsescu) se confruntă cu răscoala propriului echipaj? Gurile rele zice (sic) că e mâna lui Geoană aici, dar eu sincer nu cred. E clar o tactică perversă clasică de-a marinarului: distragerea atenţiei populaţiei ca să treacă neobservate manevrele legate de falsificarea alegerilor. :P

După un timp site-ul a devenit complet inaccesibil, cum este şi în acest moment din noapte (01:46). Le dorim adminilor site-ului să reuşească refacerea lui cât mai curând posibil.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eCrimeNoutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.