Chatroulette adaugă (pseudo)geolocaţia. Top video haioase

Chatroulette maps mockupParcă nu mai departe decât ieri Bursucul vorbea despre geolocaţie spunând că va fi trendul acestui an în onlineul internaţional. Deşi urăsc să-i dau dreptate, uite că webdesignerii se bulucesc să ofere această facilitate utilizatorilor dispuşi să împartă cu restul lumii zona unde se află la un moment dat. Ultimul intrat în această horă este noul nostru prieten, Chatroulette despre care s-a mai scris aici.

Chatroulette este un serviciu destul de barbar (în definitiv şi la urma urmei a fost proiectat de un tânăr rus), care iniţiază o conexiune directă cu calculatorul partenerului tău de discuţii, în loc să interpună un server. Acest lucru permite ca toată lumea să aibă acces la adresa IP a tuturor persoanelor cu care se conectează, iar o adresă IP poate indica (cu aproximaţie) locul unde este situată aceasta pe o hartă. Din păcate Chatroulette Maps nu permite localizarea cu precizie a persoanelor care folosesc acest serviciu şi nici nu oferă vreo setare manuală a geolocaţiei (cum a început să facă Twitter de curând), ci oferă o hartă globală pe care sunt puse poze cu persoanele ale căror adrese IP au fost capturate. Totuşi, dacă eşti curios să afli în ce ţară locuiesc cei mai mulţi perverşi, spune “Bună ziua!” noii tale unelte de căutare a informaţiilor.

Urmează un top al celor mai haioase clipuri video înregistrate pe Chatroulette.Nu vă detaliez despre ce este vorba în fiecare dintre acestea, vă prindeţi voi care-i poanta după ce vă uitaţi la ele (cu menţiunea că în ultimul este explicat însuşi conceptul de Chatroulette):

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: eFunNoutăţi

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.