Un investitor major în Facebook speră să marcheze cu Chatroulette

Digital Sky Technologies, o firmă rusească care a investit 400 miloane dolari în Facebook i-a făcut tânărului de doar 17 ani Andrey Ternovskiy o ofertă de cumpărare a siteului Chatroulette, care este practic o reţea bazată pe webcam unde oricine poate comunica cu străini selectaţi de către sistem în mod aleator. Acest site a crescut ca o tornadă având în prezent peste 1,5 milioane de vizitatori pe zi şi cam tot atât exhibiţionism masculin. Google, Union Square Ventures şi Skype şi-au anunţat intenţiile de a investi în acest serviciu/fenomen (eu aş numi-o mai degrabă o ciudăţenie a internetului).

Deşi este un subiect fierbinte şi serviciul creşte ca din apă, puţină lume crede că Chatroulette va fi următorul Twitter pentru că în afară de fiorul necunoscutului şi potenţialul mare de frapare nu i se vede nici o utilitate practică. Dar nu la fel s-a spus şi despre Twitter cu vreo 3 ani în urmă?

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.