Userii Sidekick şi-au primit datele inapoi

Microsoft şi-a spălat puţin din ruşine şi a anunţat zilele trecute că a recuperat ”aproape, dacă nu chiar toate” datele pierdute în urmă cu 2 săptămâni din cauza unei avarii la un data-center.

Asta înseamnă că utilizatorii terminalului afectaţi, nu vor primi suta de dolari promisă de operatorul T-Mobile, dar oricum aceştia vor fi rămas cu un gust amar în urma experienţei.

Mai rămâne de văzut care vor fi efectele poveştii pe termen mediu şi lung asupra succesului primului sistem de operare dezvoltat de M$ pentru norul computaţional, Windows Azure, precum şi pentru fenomenul cloud computing, în general.

Toată întâmplarea asta îmi aduce aminte de o poveste cu tâlc auzită prin copilărie:

“Un băieţel era foarte neastâmpărat şi făcea o grămadă de năzbâtii. Pentru fiecare ispravă făcută de către acesta, tatăl lui bătea un cui în uşa de la intrare. Într-o zi, băiatul (mărişor deja), l-a întrebat pe tatăl lui ce se întâmplă cu uşa lor că este plină de cuie. După auzirea explicaţiei, băiatul îşi întreabă tatăl ce trebuie să facă pentru a scăpa uşa de cuie. Tatăl îi răspunde că o faptă bună, lucru pe care băiatul promite să-l facă.

După câteva luni în care tânărul nostru a facut doar fapte bune, nu a mai rămas niciun cui în uşă, iar băiatul s-a dus triumfător la tatăl sau să-i spună reuşita lui. La care, tatal întreabă:

Foarte bine fiule, dar găurile? Ce ne facem cu el?”

Chiar aşa, Microsoft, cu găurile cum rămâne? Ce facem cu ele?

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.