Metodă drăguţă să învăţăm despre sateliţi

imagine schematica de functionare a unui satelitThis Is Real Art, o companie care intenţionează să construiască un pod peste prăpastia dintre design şi reclamă a produs recent o serie de clipuri animate superbe în care prezintă informaţii despre sateliţi.

Această serie a luat naştere la solicitarea operatorului european de sateliţi Astra şi conţine 7 videoclipuri în care sunt tratate următoarele capitole din fascinanta lume a sateliţilor: “Istorie”, “Fizică”, “Control”, “Lansare”, “De ce avem nevoie de sateliţi”, “Afacere” şi “Viitorul”.

In timp ce This Is Real Art afirmă că aceste prezentări au un scop dublu (de marketing şi educaţionalo-informativ), eu aş fi fost un şcolar/elev/student fericit dacă aş fi avut la dispoziţie acest instrument de învăţare, plus că nici ca mod de a face reclamă nu arată rău deloc.

Inserez mai jos primul videoclip “Istorie”, cu recomandarea de a le vizualiza pe toate aici:

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Este fetiţa trupei, cea guralivă şi amuzantă; ne place s-o buzărim de câte ori avem ocazia ca s-o ofticăm, dar nu ne iese întotdeauna pentru că din nefericire ține la glumă. Atenție, deși e fată nu trebuie subestimată pentru că este deţinătoarea unor cunoştinţe solide de IT pe care ştie să le pună în ecuație ca să obțină ce vrea.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.