Înghiţitorul de USB stick-uri

54 Florin Necula (un nume care sună suspect de româneşte), a fost reţinut de către poliţia din New York, fiind bănuit de carding.»

Asupra lui a fost depistat printre altele şi un stick USB (care probabil mustea de informaţii compromiţătoare). După ce a fost arestat, românaşul nostru Florin Necula s-a gândit că ar fi o idee bună să înghită respectivul dispozitiv de stocare a datelor. Rezultatul? Încă o acuzaţie de împiedicare a înfăptuirii justiţiei pe lîngă cele deja existente. Din cauza durerilor resimţite de acesta în zona stomacului, Florin Necula a fost de acord ca doctorii  din New York Downtown Hospital să-i efectueze o procedură pentru a-i elimina respectivul stick USB.

O fi vreun model de ăsta?

Budweiser flash drive

Update 1: Se pare că totul s-a petrecut cu ocazia unei percheziţii domiciliare desfăşurate în 2 martie 2010 într-un apartament  din New York, unde au fost găsite următoarele persoane: Livia Făgăraş, Mihai Murineanu, Marian Baran, Florin Necula şi Bogdan Paraschiv (hmmm, chiar or fi români???). În apartament au fost identificate următoarele bunuri:

  • 5 laptopuri (2 Toshiba, 2 HP şi 1 Gateway);
  • 2 stick-uri USB (Dynex şi Kingston);
  • 2 mini-camere video digitale Vivitar;
  • 1 cameră foto digitală Sony CyberShot;
  • 10 telefoane mobile (4 Kyocera MetroPC, 5 Nokia şi 1 Samsung);

Oare or fi fost turişti? La ce le foloseau mini-camerele video digitale? Poate voiam să filmeze pe ascuns pentru Google Street View (dacă tot se împute treaba cu fotografierea străzilor…). Raportul scanat al poliţiei poate fi vizualizat pe siteul thesmokinggun.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

activităţi infracţionale din domeniul contrafacerii şi efectuării de operaţiuni financiare frauduloase cu mijloace de plată electronice (carduri)Powered by Hackadelic Sliding Notes 1.6.5

Publicat în: eCrimeNoutăţi

Etichete:

Despre autor: A avut o copilărie nefericită, lucru care se pare că l-a marcat pe viață. E cel mai în vârstă din echipa IT4Fans și, după cum îi sugerează şi ID-ul, cârcotește (pertinent, sper) pe marginea problemelor sâcâitoare din zona IT-ului. Nu poți purta cu el nicio discuție fără să-ți verse în cap toate frustrările lui, dar cu toate astea e un fârtate de nădejde și nu te lasă la greu.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.