Microsoft munceşte asiduu la Windows Mobile

Observând că n-au făcut chiar furori (după cum am detaliat aici şi aici) pe piaţa smartphone-urilor cu ultimul upgrade al Windows Mobile de la 6.1 la 6.5, Microsoft s-a pus cu burta pe muncă şi au început să apară primele zvonuri că deja se lucrează la un upgrade al versiunii 6.5, care va fi numită probabil 6.5.1 (şi eu care credeam că ăsta va fi ultimul înainte de apariţia mult-aşteptatului Windows Mobile 7).


Progresul se vede cu ochiul liber şi este îmbucurător. Toate butoanele au fost desenate cu gândul la ecranele senzitive, iar cel de “Start” a fost mutat în dreapta jos. În sfârşit busola Microsoft începe să arate Nordul real.

În acelaşi timp pe site-ul www.pocketnow.com au apărut şi câteva poze cu Windows Mobile 7. Le pun aici, cu menţiunea că în partea de sus este versiunea actuală 6.5 iar jos versiunea 7.

Outlook

Calendar

SMS

Apel telefonic

Agendă

Setări

Se vede din avion cum a dispărut fundalul gri-cenuşiu împreună cu butonul start, în timp ce tastatura este clar inspirată de la Apple. Începe să arate a sistem de operare modern.

Singurul detaliu semnificativ este că până când va fi lansat Windows Mobile 7, Apple va lansa următoarea generaţie de iPhone…

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: NoutăţiSmartphone

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii

Comentează | URL trackback

  1. Dan spune:

    Pana nu apare “Windows 7 Mobile”, pe mine unul nu ma conving actualele versiuni de Windows Mobile … Parerea mea ca deocamdata numarul 1 este Symbian. Android inca nu am testat, habar nu am cu ce se mananca … Iar cei de la Apple vorbesc alta limba pt muritorii de rand.

    • Porumbelul spune:

      Deşi era zvonit că va apare spre sfârşitul acestui an, ultimele indicii sunt că Microsoft pune serios paie pe foc pentru a-l scoate pe piaţă până prin primăvară… deci nu mai avem prea mult de aşteptat…

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.