Twitter is over capacity

Too many tweets!

Twitter scufundat de useri!

Se spune că Twitter a devenit SMS-ul internetului, apropo de restricţionarea lungimii mesajelor la 140 de caractere. Foarte multă lume, de la puberii care-şi fac veacul pe net şi până la directorii de companii, foloseşte acum Twitter-ul. Şi se vede treaba că cei care au pus la punct sistemul nu l-au gândit să fie suficient de scalabil iar acum sunt copleşiţi de explozia activităţii din acest relativ nou mediu de interacţiune socială.

Soluţia? Momentan nu există alta decât să mai aşteptăm puţin şi să reîncercăm ceva mai târziu ca să putem “ciripi” în linişte mai departe.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.