A ieșit Microsoft Office 2010 RC

Compania Microsoft a finalizat versiunea RC (Release Candidate) a așteptatei suite Microsoft Office 2010, succesoarea lui Microsoft Office 2007. Versiunea Release Candidate nu este însă disponibilă marelui public, compania din Redmond punând-o la dispoziție spre testare doar unui număr restrâns de persoane apropiate Microsoft-ului.

Versiunea beta a Office 2010 a devenit accesibil publicului pentru download în noiembrie anul trecut iar în prima jumătate a lunii ianuarie Microsoft a anunțat când va fi disponibilă versiunea finală: în luna iunie 2010. Următoarea etapă așteptată înainte de versiunea finală din iunie este lansarea versiunii RTM (Release to Manufacturing / Marketing) a suitei.

Ultima versiune a noului produs care poate fi downloadată de public rămâne în continuare Office 2010 Beta Build 14.0.4536.1000, scoasă la mijlocul lui noiembrie 2009. Ea poate fi descărcată de aici: http://www.microsoft.com/office/2010/en/download-office-professional-plus/default.aspx.

Actualizare 06.03.2010: versiunea finală va fi lansată în 12.05.2010 pentru companii, iar persoanele fizice vor mai aștepta până în iunie.

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Publicat în: Noutăţi

Etichete:

Despre autor: Pentru că de felul lui se plictisește repede, este mereu dependent de noutăţi, motiv pentru care consumă agregatoarele de ştiri, RSS-uri sau blogurile cu noutăţi şi bârfe ca pe sticksuri. Vrei să afli ce produs va lansa Apple peste 2 ani sau când va reuşi Microsoft să facă un sistem de operare ca lumea? Porumbelul e omul tău. Joacă rolul poştaşului și răspândacului, ocupându-se de propagarea noutăţilor importante din IT.

RSSComentarii (0)

URL trackback

Comentează
Dacă vrei să apară o poză la comentariul tău, fă-ți rost de un Gravatar.